Tunnista harvinainen -seminaari

HUS harvinaissairauksien yksikkö HAKE ja Harvinaiset-verkosto järjestävät maksuttoman Tunnista harvinainen -iltapäiväseminaarin maaliskuussa 2020 Helsingissä, Meilahden sairaala-alueella. Ohjelma ja tarkempi tapahtuma-aika päivitetään sivuillemme tammikuun alussa. Verkkoilmoittautuminen on jo avoinna.

Seminaari toimii ensiapupakkauksena diagnosointiin ja potilasohjaukseen

Tunnista harvinainen -seminaarin tavoitteena on antaa valmiuksia harvinaissairauksien tunnistamiseen ja välineitä harvinaissairaan ohjaukseen. Iltapäivän aikana kerrotaan myös eurooppalaisten osaamisverkostojen (ERN) tarjoamista avuista harvinaissairaalle. Tarkempi ohjelma julkaistaan tammikuun alussa.

Tavoite: Oppia perusteltu harvinaissairausepäily ja miten sen jälkeen tulisi avoterveydenhuollossa toimia.
Kohderyhmä: Avoterveydenhuollon lääkärit ja muu hoitohenkilökunta.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista verkkolomakkeella. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Iltapäiväseminaari järjestetään Meilahden sairaala-alueella maaliskuussa 2020 (päivämäärä tarkentuu). Tilaisuuden alussa on ilmoittautumisen yhteydessä kahvitarjoilu.

HUS harvinaissairauksien yksikön HAKEn ja Harvinaiset-verkoston yhteistyönä järjestämä seminaari on kohdennettu ensisijaisesti avoterveydenhuollon lääkäreille ja muulle hoitohenkilökunnalle mutta avoin myös muille asiasta kiinnostuneille.

Lisätietoja antavat Carita Åkerblom (carita.akerblom@harvinaiset.fi / p. 0445630083) ja Kati Saari (kati.saari@harvinaiset.fi / p. 0405422922)

Lämpimästi tervetuloa osallistumaan!