Ajankohtaista

Pysy ajan tasalla harvinaiskentän tapahtumista. Seuraa harvinaissairauksiin liittyviä uutisia ja tapahtumia sivustollamme sekä neljästi vuodessa ilmestyvästä uutiskirjeestämme. Tutustu myös blogiin, jossa harvinaissairaat, läheiset ja heidän kanssaan työskentelevät ammattilaiset kertovat kokemuksiaan ja näkemyksiään harvinaisarjesta, palvelutarpeesta ja hyvinvoinnista. Osallistu keskusteluun somekanavissamme tai laadi oma blogiteksti!

Nainen istuu ja lukee tabletilta.
Kolme postilaatikkoa

Uutiset

Seuraa harvinaiskentän uutisia ja tapahtumia kauttamme. Välitämme ajankohtaista tietoa harvinaisaiheista kotimaasta ja ulkomailta.

Kirjoituskone ja kirjoittavan henkilön kädet

Blogi

Harvinaiset-blogissa julkaistaan harvinaissairaiden ja heidän läheistensä sekä harvinaisten kanssa työskentelevien kirjoituksia. Onko sinulla uusi näkökulma, kokemus tai mielipide? Kirjoita Harvinaiset-blogiin!

Joukko naisia jumppaamassa puistossa.puistossa

Tapahtumat

Tapahtumakalenteriin olemme koonneet harvinaissairaille, läheisille ja heidän kanssaan työskenteleville ammattilaisille suunnattuja tapahtumia, seminaareja ja koulutuksia. Lue lisää ja tutustu tarjontaan.

Harvinaisten sairauksien päivän juliste 2018_ryhmäkuva ihmisistä

Harvinaisten sairauksien päivä

Kansainvälistä harvinaisten sairauksien päivää vietetään maailmanlaajuisesti joka vuosi helmikuun lopussa. Tutustu päivien teemasivuihin.

Uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Tutustu tuleviin tapahtumiin!

Tapahtumia, kursseja ja koulutuksia harvinaissairaille ja heidän läheisilleen, ammattilaisille sekä muille harvinaisasioista kiinnostuneille.

Siirry tapahtumiin

Harvinaiset-verkosto sosiaalisessa mediassa