Vasta saatu harvinainen diagnoosi perheessä -verkkoilta

Tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden pureskella vasta saatua diagnoosia, kysellä mietityttävistä asioista, sanoista ja termeistä sekä kuulla tarjolla olevista Harvinaiskeskus Norion palveluista. Myös vertaistuki on illassa läsnä ja ajatuksiaan pääsee jakamaan muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Mukana omaa kokemustaan jakamassa on myös vanhempi, jonka lapsen harvinaisen diagnoosin saamisesta on jo kulunut pidempi aika. Mukaan voi halutessaan tulla vain kuulolle. Tilaisuudessa aiheesta alustaa perinnöllisyyshoitaja Ulla Parisaari ja mukana on myös muuta Harvinaiskeskus Norion väkeä.

Kohderyhmä

Vanhemmat, joiden lapsi on hiljattain saanut harvinaisen diagnoosin.

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 06.09. Fokus på återhämtning, träffar för anhöriga Lue lisää
  • 05.10. Virtuella träffar för vuxensyskon Lue lisää
  • 09.10. Visuellt stöd i vardagen – familje- och föräldraträff Lue lisää