Takaisin

Harvinaiset-verkosto etsii viestinnän osaajaa

Ilmoitus avoimesta työpaikasta Harvinaiset-verkostossa. Tekstin taustalla piirroshahmo Harvi Holmes -aiheisia rintamerkkejä levitettynä turkoosin kankaan päälle.

Viestitkö vaikuttavasti? Osaatko rakentaa toimivan kokonaisuuden, vaikka pari palaa puuttuisikin?

Jos vastasit kyllä, hae meille Harvinaiset-verkostoon!

Harvinaiset-verkosto on valtakunnallinen harvinaistyötä tekevien sosiaali- ja terveysalan kattojärjestöjen muodostama yhteistyöverkosto. Etsimme työntekijätiimiimme innostunutta tekijää toteuttamaan sote-kentän verkostotyötä työparin kanssa. Työntekijät edistävät yhdessä verkoston tavoitteita, joista tärkein on harvinaissairauksien tun­nettuuden edistäminen. 

Verkosto etsii viestinnän osaajaa vastaamaan verkoston viestinnästä. Etsimämme henkilö ei kavahda haasteita, mutta hoitaa myös tarvittavat rutiinit. Kyky priorisoida ja keskittyä olennaiseen tukee työssä onnistu­mista. Arvostamme myös aiempaa kokemusta ver­kostotyöstä ja vaikuttamisviestinnästä.  

Työssäsi tarvitset kykyä hahmottaa ja hallita sote-vaikuttamistoiminnan laajoja kokonaisuuksia. Viestit suju­vasti ja selkeästi erilaisille kohde- ja sidosryhmille. Sinulla on kokemusta eri verkkoalustoista ja viestintä­ka­navista. Suoriudut sujuvasti myös hybridikokousten pyörit­tä­misestä. Asiat pysyvät hyppysissäsi silloin­kin, kun suunnitelmat muuttuvat lennossa. Toimit luontevasti erilaisis­sa yh­teyksissä. Otat työsi vakavasti, mutta osaat suhtautua asioihin huumorilla.

Odotamme sinulta

  • vahvaa viestinnän osaamista ja monipuolista työkokemusta viestinnän tehtävistä
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, verkostotoiminnan periaatteiden ymmärtämistä
  • kykyä toiminnan vaikutusten arviointiin ja raportointiin sekä toiminnan kehittämiseen niiden pohjalta
  • halua työskennellä sekä tiiminä että itsenäisesti
  • riittävää kielitaitoa (suomi, englanti ja ruotsi) ja soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme sinulle

  • merkityksellisen ja kiinnostavan työn
  • mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen
  • työparin ja verkoston tuen työllesi
  • lounas- ja puhelinedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon.

Työ sisältää jonkin verran matkustusta ja ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Työpiste on Helsingissä. Toivomme sinun aloittavan niin pian kuin mahdol­lista. Tehtävän lähtöpalkka on 2600–3300 euroa kokemuksesta riippuen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään verkkolomakkeella 11.9. klo 16.00 mennessä. Liitä hakemukseesi yhden sivun cv sekä noin minuutin mittainen esittelyvideo. Muita liitteitä ei tarvita.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja antavat Harvinaiset-verkoston työntekijä Kati Saari, p. 040 542 2922 (soittoajat: ke 30.8. klo 13–15, pe 1.9. klo 8–10 ja ti 5.9. klo 15–17) ja Harvinaiset-verkoston johtoryhmän edustaja Jaana Hirvonen, p. 0400 760 054 (soittoajat: ke 6.9. klo 15–17 ja pe 8.9. klo 10–12).Uutiset

Uutinen
Kansallisen koordinaation rahoitus turvattava

Valtiovarainministeriön hallitukselle tekemässä talousarvioesityksessä vuodelle 2024 ei ole osoitettu rahoitusta harvinaissairauksien kansalliseen koordinaatioon. Harvinaiset-verkosto vetoaa päättäjiin koordinaation rahoituksen turvaamiseksi ja vakiinnuttamiseksi.

Uutinen
Aloite harvinaissairauksien lääkehoidon erikoiskorvattavuudesta

Biopankkien Osuuskunta Suomi – FINBB on tehnyt aloitteen, jolla halutaan varmistaa harvinaissairaiden mahdollisuutta saada heille välttämätön lääkehoito ylemmän erityiskorvausluokan mukaan.

Uutinen
Harvinaissairauksille oma ryhmä eduskuntaan

Harvinaissairauksiin ja näiden vaikutuksiin päästään jatkossa kiinnittämään säännönmukaisemmin huomiota myös eduskuntatyöskentelyssä. Uusi harvinaissairauksien ryhmä perustetaan eduskuntaan kaudelle 2023-2027 Harvinaiset-verkoston aloitteesta. Ryhmän puheenjohtajana ja edistäjänä eduskunnassa toimii kansanedustaja, lääkäri Mia Laiho…

Katso lisää uutisia