Takaisin

Harvinaiset-verkosto etsii viestinnän osaajaa

Ilmoitus avoimesta työpaikasta Harvinaiset-verkostossa. Tekstin taustalla piirroshahmo Harvi Holmes -aiheisia rintamerkkejä levitettynä turkoosin kankaan päälle.

Viestitkö vaikuttavasti? Osaatko rakentaa toimivan kokonaisuuden, vaikka pari palaa puuttuisikin?

Jos vastasit kyllä, hae meille Harvinaiset-verkostoon!

Harvinaiset-verkosto on valtakunnallinen harvinaistyötä tekevien sosiaali- ja terveysalan kattojärjestöjen muodostama yhteistyöverkosto. Etsimme työntekijätiimiimme innostunutta tekijää toteuttamaan sote-kentän verkostotyötä työparin kanssa. Työntekijät edistävät yhdessä verkoston tavoitteita, joista tärkein on harvinaissairauksien tun­nettuuden edistäminen. 

Verkosto etsii viestinnän osaajaa vastaamaan verkoston viestinnästä. Etsimämme henkilö ei kavahda haasteita, mutta hoitaa myös tarvittavat rutiinit. Kyky priorisoida ja keskittyä olennaiseen tukee työssä onnistu­mista. Arvostamme myös aiempaa kokemusta ver­kostotyöstä ja vaikuttamisviestinnästä.  

Työssäsi tarvitset kykyä hahmottaa ja hallita sote-vaikuttamistoiminnan laajoja kokonaisuuksia. Viestit suju­vasti ja selkeästi erilaisille kohde- ja sidosryhmille. Sinulla on kokemusta eri verkkoalustoista ja viestintä­ka­navista. Suoriudut sujuvasti myös hybridikokousten pyörit­tä­misestä. Asiat pysyvät hyppysissäsi silloin­kin, kun suunnitelmat muuttuvat lennossa. Toimit luontevasti erilaisis­sa yh­teyksissä. Otat työsi vakavasti, mutta osaat suhtautua asioihin huumorilla.

Odotamme sinulta

  • vahvaa viestinnän osaamista ja monipuolista työkokemusta viestinnän tehtävistä
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, verkostotoiminnan periaatteiden ymmärtämistä
  • kykyä toiminnan vaikutusten arviointiin ja raportointiin sekä toiminnan kehittämiseen niiden pohjalta
  • halua työskennellä sekä tiiminä että itsenäisesti
  • riittävää kielitaitoa (suomi, englanti ja ruotsi) ja soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme sinulle

  • merkityksellisen ja kiinnostavan työn
  • mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen
  • työparin ja verkoston tuen työllesi
  • lounas- ja puhelinedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon.

Työ sisältää jonkin verran matkustusta ja ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Työpiste on Helsingissä. Toivomme sinun aloittavan niin pian kuin mahdol­lista. Tehtävän lähtöpalkka on 2600–3300 euroa kokemuksesta riippuen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään verkkolomakkeella 11.9. klo 16.00 mennessä. Liitä hakemukseesi yhden sivun cv sekä noin minuutin mittainen esittelyvideo. Muita liitteitä ei tarvita.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja antavat Harvinaiset-verkoston työntekijä Kati Saari, p. 040 542 2922 (soittoajat: ke 30.8. klo 13–15, pe 1.9. klo 8–10 ja ti 5.9. klo 15–17) ja Harvinaiset-verkoston johtoryhmän edustaja Jaana Hirvonen, p. 0400 760 054 (soittoajat: ke 6.9. klo 15–17 ja pe 8.9. klo 10–12).



Uutiset

Uutinen
IBD ja muut suolistosairaudet ry verkoston jäseneksi

IBD ja muut suolistosairaudet ry on liittynyt Harvinaiset-verkostoon. Verkostoon kuuluu nyt 20 harvinaistyötä tekevää valtakunnallista sote-alan kattojärjestöä. Verkoston jäseniä yhdistää halu vaikuttaa ja tehdä yhteistyötä kaikkien harvinaissairaiden hyväksi.

Uutinen
Uusi kansallinen ohjelma on julkaistu

Harvinaissairauksia ja -sairaita yhdistävät sairaudesta riippumatta samankaltaiset haasteet, joka liittyvät usein diagnostiikkaan, hoitoon ja arjessa selviytymiseen. Uusi, järjestyksessä jo kolmas harvinaissairauksien ohjelma jatkaa edellisten jäljillä ja kohdentuu erityisesti tietopohjan ja…

Uutinen
Aiheita eduskunnan Harvinaissairaudet-ryhmälle?

Onko yhdistyksellänne jokin harvinaisuuteen liittyvä asia, kysymys tai tieto, josta ajattelisitte olevan hyötyä eduskunnan Harvinaissairaudet-yhteistyöryhmälle tai joka mielestänne tulisi viedä ryhmän käsiteltäväksi?

Katso lisää uutisia