Takaisin

Harvinaiset-verkosto etsii työntekijää

Ilmoitus avoimesta työpaikasta Harvinaiset-verkostossa. Tekstin taustalla piirroshahmo Harvi Holmes -aiheisia rintamerkkejä levitettynä turkoosin kankaan päälle.

Arvostatko erilaisia näkökulmia? Viestitkö vaikuttavasti? Kestätkö keskeneräisyyttä? Sytytkö
suunnitelmallisesta tekemisestä? Osaatko rakentaa toimivan kokonaisuuden, vaikka pari palaa puuttuisikin?

Jos vastasit kyllä, tule Harvinaiset-verkostoon!

Etsimme tiimiimme toista työntekijää vakituiseen työsuhteeseen luotsaamaan ja toteuttamaan monipuolis­ta sotekentän verkostotyötä yhdessä työparin kanssa. Työn perustavoite on edistää harvinaissairauksien tunnettuutta. Työntekijöillä on omat vastuualueet, mutta tavoitteita edistetään yhdessä joustavasti työs­kennellen. Tehtävä edellyttää kykyä hahmottaa ja hallita laajoja kokonaisuuksia. Monipuolisten tehtävien keskiössä ovat vaikuttaminen ja viestintä. Aiempi kokemus verkosto- ja vaikuttamistyöstä on eduksi.

Haemme moniosaajaa, joka ei kavahda haasteita mutta sietää myös rutiinityötä. Sinulla on kykyä hyödyntää koko osaamiskapasiteettiasi aina kulloiseenkin tilanteeseen soveltaen ja taito pitää asiat hyppysissäsi myös silloin, kun suunnitelmat muuttuvat lennossa. Suoriudut sujuvasti myös verkostotyön käytännön infran yllä­pidosta ja pyörittämisestä. Otat työsi vakavasti, mutta osaat suhtautua asioihin huumorilla.

Sosiaali- ja terveysala on sinulle toimintaympäristönä tuttu ja tunnet sen vaikuttamistoiminnan lainalai­suuksia. Sinulta löytyy vankkaa osaamista toiminnan seurannassa, raportoinnissa ja vaikutusten arvioinnis­sa. Tunnistat ja osaat hyödyntää erilaisia osallisuutta edistäviä toimintatapoja, ja toimit luontevasti erilaisis­sa yhteyksissä. Sinulla on kykyä ja halua työskennellä sekä tiiminä että itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Vies­tit sujuvasti ja selkeästi erilaisille kohde- ja sidosryhmille, ja erilaiset viestintäkanavat ovat sinulle tut­tuja.

Sinulta odotamme

  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • ymmärrystä verkostotoiminnan periaatteista
  • kiinnostusta ja osaamista toiminnan kehittämiseen
  • hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Sinulle tarjoamme

  • johtoryhmän sekä työparin tuen työllesi
  • mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen
  • lounas- ja puhelinedun
  • liikunta- ja kulttuuriedun
  • työterveyshuollon palvelut.

Verkostotyötä toteutetaan joustavassa hybridimallissa. Työ sisältää jonkin verran matkustusta ja ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Työtehtävä tulisi ottaa vastaan elokuussa. Työpiste on Helsingissä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään verkkolomakkeella 6.6. mennessä. Liitä hakemukseesi yhden sivun cv sekä noin minuutin mittainen esittelyvideo. Muita liitteitä ei tarvita.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja antavat: Kati Saari, Harvinaiset-verkosto p. 040 542 2922 (ke 10.5. klo 10-12, ma 15.5. klo 16-17 ja to 25.5. klo 8-10) ja Jaana Hirvonen, hallinnoijan edustaja p. 0400 760 054 (pe 12.5. klo 14-16 ja ti 30.5. klo 15-17).



Uutiset

Uutinen
Uusi kansallinen ohjelma on julkaistu

Harvinaissairauksia ja -sairaita yhdistävät sairaudesta riippumatta samankaltaiset haasteet, joka liittyvät usein diagnostiikkaan, hoitoon ja arjessa selviytymiseen. Uusi, järjestyksessä jo kolmas harvinaissairauksien ohjelma jatkaa edellisten jäljillä ja kohdentuu erityisesti tietopohjan ja…

Uutinen
Aiheita eduskunnan Harvinaissairaudet-ryhmälle?

Onko yhdistyksellänne jokin harvinaisuuteen liittyvä asia, kysymys tai tieto, josta ajattelisitte olevan hyötyä eduskunnan Harvinaissairaudet-yhteistyöryhmälle tai joka mielestänne tulisi viedä ryhmän käsiteltäväksi?

Uutinen
Ansioituneen harvinaistyön diplomit järjestötyöntekijöille

Harvinaiset-verkosto myöntää vuosittain Ansioituneen harvinaistyön diplomin pitkäjänteisestä työstä harvinaissairaiden hyväksi. Tänään TekojenTiistaina Harvinaiset-verkosto haluaa tehdä näkyväksi sitä hyvää ja arvokasta työtä, jota järjestöjen pitkäaikaiset ja sitoutuneet työntekijät tekevät harvinaissairaiden ja…

Katso lisää uutisia