Takaisin

Harvinaiset-verkosto etsii työntekijää

Arvostatko erilaisia näkökulmia? Viestitkö vaikuttavasti? Kestätkö keskeneräisyyttä? Sytytkö
suunnitelmallisesta tekemisestä? Osaatko rakentaa toimivan kokonaisuuden, vaikka pari palaa puuttuisikin?

Jos vastasit kyllä, tule Harvinaiset-verkostoon!

Etsimme tiimiimme toista työntekijää vakituiseen työsuhteeseen luotsaamaan ja toteuttamaan monipuolis­ta sotekentän verkostotyötä yhdessä työparin kanssa. Työn perustavoite on edistää harvinaissairauksien tunnettuutta. Työntekijöillä on omat vastuualueet, mutta tavoitteita edistetään yhdessä joustavasti työs­kennellen. Tehtävä edellyttää kykyä hahmottaa ja hallita laajoja kokonaisuuksia. Monipuolisten tehtävien keskiössä ovat vaikuttaminen ja viestintä. Aiempi kokemus verkosto- ja vaikuttamistyöstä on eduksi.

Haemme moniosaajaa, joka ei kavahda haasteita mutta sietää myös rutiinityötä. Sinulla on kykyä hyödyntää koko osaamiskapasiteettiasi aina kulloiseenkin tilanteeseen soveltaen ja taito pitää asiat hyppysissäsi myös silloin, kun suunnitelmat muuttuvat lennossa. Suoriudut sujuvasti myös verkostotyön käytännön infran yllä­pidosta ja pyörittämisestä. Otat työsi vakavasti, mutta osaat suhtautua asioihin huumorilla.

Sosiaali- ja terveysala on sinulle toimintaympäristönä tuttu ja tunnet sen vaikuttamistoiminnan lainalai­suuksia. Sinulta löytyy vankkaa osaamista toiminnan seurannassa, raportoinnissa ja vaikutusten arvioinnis­sa. Tunnistat ja osaat hyödyntää erilaisia osallisuutta edistäviä toimintatapoja, ja toimit luontevasti erilaisis­sa yhteyksissä. Sinulla on kykyä ja halua työskennellä sekä tiiminä että itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Vies­tit sujuvasti ja selkeästi erilaisille kohde- ja sidosryhmille, ja erilaiset viestintäkanavat ovat sinulle tut­tuja.

Sinulta odotamme

  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • ymmärrystä verkostotoiminnan periaatteista
  • kiinnostusta ja osaamista toiminnan kehittämiseen
  • hyvää suomen ja englannin kielen hallintaa
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Sinulle tarjoamme

  • johtoryhmän sekä työparin tuen työllesi
  • mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen
  • lounas- ja puhelinedun
  • liikunta- ja kulttuuriedun
  • työterveyshuollon palvelut.

Verkostotyötä toteutetaan joustavassa hybridimallissa. Työ sisältää jonkin verran matkustusta ja ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä on kokopäiväinen ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Työtehtävä tulisi ottaa vastaan elokuussa. Työpiste on Helsingissä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään verkkolomakkeella 6.6. mennessä. Liitä hakemukseesi yhden sivun cv sekä noin minuutin mittainen esittelyvideo. Muita liitteitä ei tarvita.

Jäikö kysyttävää?

Lisätietoja antavat: Kati Saari, Harvinaiset-verkosto p. 040 542 2922 (ke 10.5. klo 10-12, ma 15.5. klo 16-17 ja to 25.5. klo 8-10) ja Jaana Hirvonen, hallinnoijan edustaja p. 0400 760 054 (pe 12.5. klo 14-16 ja ti 30.5. klo 15-17).Uutiset

Uutinen
Pohjoismainen harvinaiskonferenssi lokakuussa Tukholmassa

Nordic Network for Rare Diseases (NNRD) järjestää Ruotsin sosiaali- ja terveysministeriön kanssa pohjoismaisen harvinaiskonferenssin 2.-3.10.2023 Tukholmassa. Konferenssiin voi osallistua myös etänä. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä.

Uutinen
Orpha-koodit avuksi harvinaissairauksien luokitukseen

Yksi harvinaissairauksien kansallisen ohjelman tärkeimmistä tavoitteista on ollut eurooppalaisen harvinaissairauksien tietokanta Orphanetin harvinaissairauksien koodien käyttöönotto Suomessa. Nyt Orpha-koodit on saatu liitettyä HUSin käytössä olevaan Apotti-potilastietojärjestelmään.

Uutinen
Keräämme palautetta harvinaiset.fi-sivustosta

Löysitkö etsimäsi? Eikö navigaatio pelitä, tökkiikö jokin sivustossamme? Kerro meille, niin voimme korjata asian!

Katso lisää uutisia