Takaisin

Pohjoismainen harvinaiskonferenssi lokakuussa Tukholmassa

Pohjoismaiden karttakuva ja suurennuslasi

Nordic Network for Rare Diseases (NNRD) järjestää Ruotsin sosiaali- ja terveysministeriön kanssa pohjoismaisen harvinaiskonferenssin 2.-3.10.2023 Tukholmassa. Konferenssiin voi osallistua myös etänä. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä.

Kaikille avoimen ja maksuttoman kaksipäiväisen konferenssin teemoina ovat kansalliset harvinaissairauksien ohjelmat, digitalisaatio, tiedon jakaminen ja rekisterit sekä rajat ylittävä yhteistyö ja täsmälääketiede. (Ohjelma täydentyy vielä.)

Tapahtumaan on mahdollista osallistua paikan päällä tai etänä. Huomioithan, että konferenssipaikalle mahtuu rajallinen määrä osallistujia (etäosallistujien määrää ei ole rajattu). Ilmoittautumisvahvistuksessa saat varmistuksen osallistumistavasta. Mahdollisista matka- ja majoituskuluista kukin vastaa itse.

Konferenssikieli on englanti. Tutustu konferenssin alustavaan ohjelmaan ja tarkempiin tapahtumatietoihin (PDF-tiedosto). Lisätietoja ja päivitetty ohjelma löytyvät Ruotsin sosiaalihallituksen sivuilta.

Ilmoittaudu konferenssiin 31.5. mennessä alla olevasta linkistä.

Välitäthän viestiä omissa verkostoissasi myös muille, joita tapahtuma voisi kiinnostaa!Uutiset

Uutinen
Harvinaiset-verkosto etsii työntekijää

Arvostatko erilaisia näkökulmia? Viestitkö vaikuttavasti? Kestätkö keskeneräisyyttä? Sytytkö suunnitelmallisesta tekemisestä? Osaatko rakentaa toimivan kokonaisuuden, vaikka pari palaa puuttuisikin?

Uutinen
Orpha-koodit avuksi harvinaissairauksien luokitukseen

Yksi harvinaissairauksien kansallisen ohjelman tärkeimmistä tavoitteista on ollut eurooppalaisen harvinaissairauksien tietokanta Orphanetin harvinaissairauksien koodien käyttöönotto Suomessa. Nyt Orpha-koodit on saatu liitettyä HUSin käytössä olevaan Apotti-potilastietojärjestelmään.

Uutinen
Keräämme palautetta harvinaiset.fi-sivustosta

Löysitkö etsimäsi? Eikö navigaatio pelitä, tökkiikö jokin sivustossamme? Kerro meille, niin voimme korjata asian!

Katso lisää uutisia