Harvinaisten sairauksien päivä – Tule tapaamaan Harvinaiskeskus Norion henkilökuntaa Tampereelle

Kansainvälisen harvinaisten sairauksien teemapäivän värikäs piiroskuva, jossa ihmishahmoja.

Harvinaissairauksien kansainvälistä teemapäivää vietetään helmikuun viimeisenä päivänä jo seitsemättätoista kertaa. Vaikka tieto ja tietoisuus harvinaisista sairauksista ja niiden aiheuttamista haasteista onkin lisääntynyt, on vielä paljon tehtävää harvinaissairaiden hyvinvoinnin ja osallisuuden lisäämiseksi. Teemapäivän merkeissä kutsumme sinut tapaamaan Harvinaiskeskus Norion henkilökuntaa Tampereelle, Tulppaanitalolle. Vapaamuotoisen seurustelun ja kahvinjuonnin lisäksi ohjelmassa on lapsille askartelua ja Pandan vierailu. Lisäksi on tilaisuus tutustua myös Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttelyyn ja osallistua Harvinaiset-verkoston järjestämään Mikä on harvinaissairaan paikka hyvinvointialueella? –webinaariin klo 14-16, joka kohdentuu hoitoon, palveluihin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviin aiheisiin.

Kohderyhmä

perheet, ammattilaiset ja kaikki jotka ovat kiinnostuneet harvinaisista sairauksista

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 17.02. ”Mitt sällsynta liv” – skrivkampanj Lue lisää
  • 22.03. Harvinaisen sairauden vaikutus perhesuunnitteluun ja raskauteen -seminaari/ Sällsynta diagnosers inverkan på familjeplanering och graviditet Lue lisää
  • 10.04. Perinnöllinen ja harvinainen sairaus perheessä -verkkokoulutus perheitä kohtaaville ammattilaisille Lue lisää