Harvinaissairauksien kuntoutuspolku -koulutussarja 25.1.–15.2.2023

Harvinaissairaan kuntoutuspolkuun liittyy useita toimijoita hoitavasta lääkäri-hoitajaparista kuntoutusohjaajaan, korvattavuuden arvioijaan ja palveluja tuottaviin terapeutteihin. Yliopistosairaaloiden Harvinaissairauksien yksiköt ja Harvinaiset-verkosto järjestävät ammattilaisille suunnatun etäluentosarjan harvinaissairaan kuntoutuspolusta ja sen haasteista tammi-helmikuussa 2023.

Koulutus on tarkoitettu kaikille harvinaissairaiden potilaiden ja näiden läheisten kanssa työskenteleville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Luentosarja toteutetaan etäyhteydellä ja siihen osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista viimeistään kahta päivää ennen tapahtumaa.

Webinaarilähetysten linkit lähetetään ilmoittautuneille aina tapahtumaa edeltävänä päivänä ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Koulutussarjan lähetyksistä tehdään tallenteet, jotka ovat katsottavissa tapahtumasivulla myös jälkikäteen.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille harvinaissairaiden kanssa työskenteleville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille

Järjestäjä

Harvinaissairauksien yksiköt TYKS, Tays, KYS, OYS ja HUS sekä Harvinaiset-verkosto

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 22.03. Harvinaisen sairauden vaikutus perhesuunnitteluun ja raskauteen -seminaari/ Sällsynta diagnosers inverkan på familjeplanering och graviditet Lue lisää