Harvinaisperheiden tapaaminen

tapahtuman kuva

Kaipaatko kokemusten- ja ajatustenvaihtoa harvinaislapsen kuntoutus- ja apuvälineasioiden ympäriltä? Invalidiliiton Harvinaiset-yksikön järjestämässä vertaistapaamisessa käsitellään teemoja yleisellä tasolla, vaihdetaan vinkkejä ja kokemuksia perheiden kesken. Tapaaminen on suunnattu lapsiperheille, joissa harvinaislapsella on jo käytössä jokin liikkumisen apuväline tai proteesi.

Tapaaminen sisältää koko perheen yhteistä ohjelmaa, luentoja ja keskusteluja vanhemmille sekä iänmukaista ohjelmaa lapsille ja nuorille. Tapaamiseen osallistuminen ei edellytä Invalidiliiton jäsenyyttä.

Kohderyhmä

Perheet, joissa lapsella on harvinainen sairaus ja käytössä jokin liikkumisen apuväline tai proteesi

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 25.01. Harvinaissairauksien kuntoutuspolku -koulutussarja 25.1.–15.2.2023 Lue lisää
  • 22.03. Harvinaisen sairauden vaikutus perhesuunnitteluun ja raskauteen -seminaari/ Sällsynta diagnosers inverkan på familjeplanering och graviditet Lue lisää