Harvinaisten lasten vanhempien vertaisryhmä Turun seudulla

tapahtuman kuva

Mielen tuuletusta, vinkkien vaihtoa ja juttelua ymmärtäjien kesken! Turun seudulla käynnistyy Harvinaiskeskus Norion uusi vertaisryhmä vanhemmille, joiden alle kouluikäisellä tai alakouluikäisellä lapsella on jokin harvinainen sairaus (esimerkiksi harvinainen oireyhtymä, kromosomimuutos tai geenimuutos). Ryhmää vetävät osaavat vapaaehtoiset, harvinaissairaiden lasten vanhemmat Johanna Lindstedt ja Marjo Hörkkö. Tapaamisessa tutustutaan, jaetaan ajatuksia, nautitaan pientä suolaista ja makeaa sekä sovitaan yhdessä, miten ja milloin ryhmä jatkossa kokoontuu. Osallistuminen ensimmäiseen tapaamiseen ei kuitenkaan edellytä sitoutumista jatkoon. Jos et pääse mukaan 12.9., mutta olisit kiinnostunut olemaan mukana jatkossa, ole ihmeessä yhteydessä Johannaan tai Marjoon!

Kohderyhmä

Turun seudulla käynnistyy Harvinaiskeskus Norion uusi vertaisryhmä vanhemmille, joiden alle kouluikäisellä tai alakouluikäisellä lapsella on jokin harvinainen sairaus (esimerkiksi harvinainen oireyhtymä, kromosomimuutos tai geenimuutos).

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 06.09. Fokus på återhämtning, träffar för anhöriga Lue lisää
  • 05.10. Virtuella träffar för vuxensyskon Lue lisää
  • 09.10. Visuellt stöd i vardagen – familje- och föräldraträff Lue lisää