Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Espoossa 4.7.- 5.8.

tapahtuman kuva

Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely esittelee harvinaisuuden monimuotoisuutta. Valokuvanäyttely kokoaa 12 harvinaissairaan kuvat ja tarinat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Kuvissa esiintyvät henkilöt ovat eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa eläviä harvinaissairaita, joiden sairaudet ilmenevät hyvin erilaisin tavoin. Kaikkia yhdistää sairauden harvinaisuus ja sen mukanaan tuomat haasteet, mutta erityisesti se, että jokainen on yksilö. Kuvien oheen liitetyt tarinat muistuttavat, että ihminen on paljon enemmän kuin pelkkä diagnoosi.

Näyttelyn tavoitteena on lisätä tietoisuutta harvinaissairauksista ja niiden vaikutuksista arkeen. Valokuvanäyttely on kiertänyt Suomea jo marraskuusta 2021 ja kiertue jatkuu vuoden 2022 ajan.

Näyttelytila on avoinna ma-pe 8-20, la 10-18, su suljettu.
Näyttely on maksuton. Näyttelytila ei ole esteetön.

Järjestäjä

Valokuvanäyttelyn tuottaa Harvinaiset-verkosto.

Lisätietoa ja ilmoittaudu