Harvinaisena työelämässä -verkkoilta

tapahtuman kuva

Tule kuulemaan työelämän tukimuodoista ja harvinaissairauksien vaikutuksista työelämään.
Harvinaisena työelämässä – verkkoilta tarjoaa tietoa työelämässä haettavista tukimuodoista ja harvinaista sairautta sairastavien kokemuspuhujien kokemuksia työssäolosta.

Asiantuntijoina verkkoillassa on Invalidiliiton asiantuntijat Anne Mäki ja Sinikka Winqvist, jotka kertovat tilaisuudessa Invalidiliiton tarjoamasta tuesta työelämään sekä harvinaissairaalle tarjolla olevista työelämän ja yrittäjyyden tukimuodoista.

Kokemuspuhujina toimivat harvinaista sairautta sairastavat aikuiset, jotka kertovat omasta työelämän polusta.

Aika: 24.3. klo 17.30-19.00

Työelämäilta on tarkoitettu eri-ikäisille harvinaista sairautta sairastaville henkilöille ja heidän läheisille, joita kiinnostavat työelämään liittyvät asiat.

Verkkotilaisuutta pääset seuraamaan tapahtumalinkin kautta ja voit kommentoida tai esittää kysymyksiä keskusteluikkunan kautta. Verkkotilaisuuteen ei tarvitse ennakkoilmoittautumista. Tapahtumasivun linkki päivitetään tapahtumasivulle ennen tapahtuman alkua. Tilaisuuden tallenne julkaistaan myöhemmin tallenteena Invalidiliiton I-kanavalla. Samalta kanavalta löydät aiempia tallenteita mm. Harvinaisten opintoillasta ja vaikuttamiskoulutuksista.

Järjestäjä

Invalidiliitto ry

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 25.01. Harvinaissairauksien kuntoutuspolku -koulutussarja 25.1.–15.2.2023 Lue lisää
  • 22.03. Harvinaisen sairauden vaikutus perhesuunnitteluun ja raskauteen -seminaari/ Sällsynta diagnosers inverkan på familjeplanering och graviditet Lue lisää