Erityislapsen kohtaamisessa herkkyys on vahvuutta

Verkkoluennolla kuullaan erityistä tukea tarvitsevan lapsen kohtaamisesta sekä lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen vahvistamisesta myönteisyyden kautta. Luennon pitää KM, Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija Jael Virtanen, jolla on pitkä kokemus työstä erityislasten ja perheiden kanssa. Luennolla keskitytään lapsen kehittymiseen vuorovaikutuksessa, aikuisen yhteyteen lapseen, tunnetaitoihin, haastaviin kasvatustilanteisiin ja lapsen tukemiseen.

Kohderyhmä

Verkkoluennnolle ovat tervetulleita sekä lasten vanhemmat ja muut läheiset että ammattilaiset.

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Porvoossa 1.-30.12.2022 Lue lisää
  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Laajasalon kirjastossa Helsingissä 1.-30.12.2022 Lue lisää