Harvinaissairauksien kansallinen webinaari

tapahtuman kuva

Suomeen on laadittu jo kaksi Harvinaissairauksien kansallista ohjelmaa, joista jälkimmäinen on vuosille 2019-2023. Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselle on vuonna 2021 perustettu Harvinaissairauksien kansallinen koordinaatiokeskus, jonka tukena toimii sosiaali- ja terveysministeriön asettama Harvinaisten sairauksien kansallisen koordinaation asiantuntijatyöryhmä.

Harvinaissairauksien kansallisessa webinaarissa kuulet missä harvinaistyössä mennään ja mitä jatkossa on luvassa. Lisäksi pääset tutustumaan kansallisen koordinaatiokeskuksen toimintaan ja henkilöstöön. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 28.11. mennessä!

Kohderyhmä

Webinaari on kaikille avoin, mutta kohdennettu erityisesti harvinaissairaille ja heidän läheisilleen sekä heidän kanssaan työskenteleville ammattilaisille.

Järjestäjä

Harvinaiset-verkosto

Lisätietoa ja ilmoittaudu