50 vuotta perinnöllisyysneuvontaa Suomessa

50 vuotta sitten Väestöliittoon perustettiin Suomen ensimmäinen perinnöllisyysklinikka ja aloitettiin perinnöllisyysneuvonta. Tästä on tultu suuri harppaus eteenpäin: tänä päivänä kaikissa Suomen yliopistosairaaloissa on kliinisen genetiikan yksikkö ja Väestöliiton perinnöllisyysyksikön seuraaja, Harvinaiskeskus Norio, tarjoaa matalan kynnyksen tietoa ja tukea perinnöllisiin ja harvinaisiin sairauksiin kolmannella sektorilla.

Perjantaina 29.10.2021 klo 11.00-15.15 juhlistamme merkkipaalua juhlaseminaarilla ”50 vuotta perinnöllisyysneuvontaa Suomessa”. Järjestämme seminaarin yhteistyössä Suomen Perinnöllisyyslääkäriyhdistyksen sekä Suomen Lääketieteellisen Genetiikan Yhdistyksen kanssa. Kutsumme pienen joukon kutsuvieraita paikan päälle seminaariin Allergiatalolle Helsinkiin, mutta kaikki kiinnostuneet seuraamaan paikan päältä striimattavaa seminaaria verkon kautta!

Kohderyhmä

kaikki joita asia kiinnostaa

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 26.10. Webbinarie: Annorlunda syskonskap Lue lisää
  • 12.11. Rare Diseases and Nordic Countries – Present and Future Prospects Lue lisää