Kuurosokeusalan Pohjoismainen miniwebinaari

Pohjoismainen hyvinvointikeskus järjestää verkossa kuurosokeusalan miniwebinaarin 14.9.2021 klo 14-16 Suomen aikaa. Aiheena ”Today’s knowledge for tomorrow’s actions”. Miniwebinaari on esimakua kuurosokeusalan Pohjoismaisesta konferenssista 13-15.9.2022.

Miniwebinaarin puhujat ovat Pohjoismaiden johtavia asiantuntijoita omilla osaamisalueillaan. Suomesta Åbo Akademin tutkija Riku Virtanen luennoi ihmisoikeuksista. Virtanen toimii Euroopan alueellisena edustajana Kuurosokeiden Maailmanliitossa. Luvassa on tiiviitä ja asiapitoisia esityksiä ja mahdollisuus osallistua keskusteluun. Esitykset ovat englanninkielisiä, tapahtuma kirjoitustulkataan.

Kohderyhmä

Kuurosokeiden kanssa työskenteleville sekä kaikille kuurosokeuteen liittyvistä aiheista kiinnostuneille.

Järjestäjä

Pohjoismainen hyvinvointikeskus

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 05.10. Virtuella träffar för vuxensyskon Lue lisää
  • 09.10. Visuellt stöd i vardagen – familje- och föräldraträff Lue lisää
  • 07.11. Föreläsningskväll om Väntesorg – att leva i ovisshet Lue lisää