Verkkotapaaminen: Ylimääräinen X tai Y

Lämpimästi tervetuloa verkkotapaamiseen keskiviikkona 19.5.2021 klo 17.00-18.30 kuulemaan ja keskustelemaan ylimääräisiin X- ja Y-kromosomeihin liittyvistä asioista. Keskustelussa on mukana asiantuntijana lastentautien erikoislääkäri, lasten endokrinologi Risto Lapatto. Hän pitää lyhyen alustuksen, jonka jälkeen on tilaa kysymyksille ja yhteiselle keskustelulle.

Kohderyhmä

Verkkotapaaminen on suunnattu vanhemmille, joiden minkä tahansa ikäisellä lapsella on yksi tai useampi ylimääräinen X- tai Y-kromosomi, mutta mukaan ovat tervetulleita myös aikuiset, joilla itsellään on yksi tai useampi ylimääräinen X tai Y.

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 22.05. Dravet’n oireyhtymä -verkkotapaaminen Dravetin oireyhtymä Lue lisää
  • 02.06. Vasta saatu diagnoosi perheessä -verkkokeskustelu Lue lisää