Harvinaisuus identiteettinä -paneelikeskustelu

Mitä on olla harvinainen? Miten harvinainen sairaus vaikuttaa identiteetin muodostumiseen? Miten rakentaa omaa sopeutumistaan harvinaissairauteen? Entä millaista toimintaa on harvinaisten sairauksien parissa Suomessa sekä kansainvälisesti?

Invalidiliiton Harvinaiset -yksikkö järjestää Harvinaisuus identiteettinä -paneelikeskustelun verkkotapahtumana ke 26.5. klo 17-18.30, jossa yksikön aktiivit kertovat kokemuksistaan harvinaissairaana.

Keskustelemassa ovat Tuija Ekegren, Mitro Kivinen ja Sara Väisänen, jotka kaikki toimivat aktiivisesti vaikuttamistyössä harvinaissairaiden aseman edistämiseksi. Tilaisuuden avaa Invalidiliiton toimitusjohtaja Janne Juvakka.

Tule mukaan kuulemaan eri-ikäisten järjestöaktiivien näkemyksiä!

Paneelikeskustelu on avoin kaikille. Se on suunnattu harvinaista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Yleisö voi kommentoida ja esittää kysymyksiä panelisteille tapahtumasivun chat-ominaisuuden avulla. Verkkokeskustelusta julkaistaan tekstityksellinen tallenne jälkikäteen Invalidiliiton sivuilla. Katsomiseen tarvitaan tietokone, tabletti tai matkapuhelin.

Paneelikeskustelun juontaa Sanni Virta.

Kohderyhmä

Harvinaissairaat ja heidän läheiset

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 17.02. ”Mitt sällsynta liv” – skrivkampanj Lue lisää
  • 22.03. Harvinaisen sairauden vaikutus perhesuunnitteluun ja raskauteen -seminaari/ Sällsynta diagnosers inverkan på familjeplanering och graviditet Lue lisää
  • 10.04. Perinnöllinen ja harvinainen sairaus perheessä -verkkokoulutus perheitä kohtaaville ammattilaisille Lue lisää