Harvinaisen hyvät kesäpäivät -päiväleiri

Tule mukaan kesän mahtavimpaan tapaamiseen: Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö ja Uudenmaan Lihastautiyhdistys järjestävät yhteistyössä 13-17-vuotiaille harvinaista sairautta sairastaville nuorille päiväleirin, jonka ohjelma tapahtuu Helsingissä ja Espoossa. Kesäpäivät pidetään 14.-16.6.2021 (ma-ke) ja ohjelmaa on päivittäin klo 12.00-16.00.

Kesäpäivien ohjelmassa on hauskanpitoa, improvisaatiota, ulkopakopeliä, uusia kokemuksia ja elämyksiä sekä kaikenlaista mukavaa yhdessä tekemistä. Ohjelmaa on järjestämässä myös nuorten vapaa-ajan toimija Nuorisoyhteistyö Seitti. Vierailemme päivien aikana muun muassa Skatan tilalla Vuosaaressa.

Ohjelma tapahtuu pääsääntöisesti ulkona, joten kannattaa varautua säänmukaiseen pukeutumiseen. Kesäpäivät ovat osallistujille maksuttomat sisältäen ohjelman ja lounaan. Jokainen vastaa matkakuluista itse. Emme järjestä majoitusta.

Kohderyhmä

Harvinaista sairautta sairastavat 13-17 v. nuoret

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 25.01. Harvinaissairauksien kuntoutuspolku -koulutussarja 25.1.–15.2.2023 Lue lisää
  • 22.03. Harvinaisen sairauden vaikutus perhesuunnitteluun ja raskauteen -seminaari/ Sällsynta diagnosers inverkan på familjeplanering och graviditet Lue lisää