Diagnostiikan pulmakohdat

Uudenlaisia diagnostisia työkaluja kehitetään jatkuvasti. Sen myötä aikaisemmin asetettu diagnoosi saattaakin uuden tiedon myötä muuttua tai pitkään tuntemattomana pysynyt diagnoosi selvitä. Millaisia uusia diagnostisia menetelmiä on? Miksi diagnosointi on joskus hankalaa? Entä miksi jotkut potilaat jäävät edelleen vaille diagnoosia? Mikä sinua mietityttää diagnostiikassa? Diagnostiikan pulmakohtista kertoo perinnöllisyyslääketieteen erikoislääkäri, professori Helena Kääriäinen.

Kohderyhmä

Kaikille harvinaisten ja perinnöllisten sairauksien diagnostiikasta kiinnostuneille

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 01.08. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Viitasaarella 1.-26.8. Lue lisää
  • 09.08. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Oulussa 9.-30.8. Lue lisää
  • 02.09. Mikrotia-vertaisperhekurssi Lue lisää