Vaikuta harvinaisena -koulutus Tampere

tapahtuman kuva

Kiinnostaako osallisuus ja vaikuttaminen harvinaissairauksien parissa? Tule mukaan kuulemaan asiakasosallisuudesta, harvinaiskentän ajankohtaisista asioista ja verkostoitumaan muiden harvinaisten kanssa. Koulutus on tarkoitettu kyseisen sairaanhoitopiirin alueella asuville harvinaissairaille ja heidän läheisilleen. Koulutuksen tarkoituksena on lisätä harvinaissairaiden valmiuksia vaikuttaa omiin palveluihinsa ja hoitoonsa sekä parantaa mahdollisuuksia toimia erilaisissa käyttäjänäkökulmaa hyödyntävissä työryhmissä.

Kohderyhmä

TAYS erva-alueella asuvat harvinaissairaat ja heidän läheisensä

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 07.09. Virtuella kamratstödsträffar för vuxna som har en sällsynt diagnos Lue lisää