Vaikuta harvinaisena -koulutus Kuopio

tapahtuman kuva

Kiinnostaako osallisuus ja vaikuttaminen? Tule mukaan kuulemaan asiakasosallisuudesta, harvinaiskentän ajankohtaisista asioista ja verkostoitumaan muiden harvinaisten kanssa. Koulutus on tarkoitettu kyseisen sairaanhoitopiirin alueella asuville harvinaissairaille ja heidän läheisilleen. Koulutuksen tarkoituksena on lisätä harvinaissairaiden valmiuksia vaikuttaa omiin palveluihinsa ja hoitoonsa sekä parantaa mahdollisuuksia toimia erilaisissa käyttäjänäkökulmaa hyödyntävissä työryhmissä.

Kohderyhmä

KYS-erva-alueella asuvat harvinaista sairautta sairastavat ja heidän läheisensä

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 14.06. Harvinaisen hyvät kesäpäivät -päiväleiri Lue lisää
  • 07.09. Virtuella kamratstödsträffar för vuxna som har en sällsynt diagnos Lue lisää