Vertaistapaaminen perheille, joissa on infantiilispasmioireyhtymää sairastava lapsi

Tervetuloa tapaamaan muita perheitä, joissa on infantiilispasmioireyhtymää sairastava lapsi. Päivätapahtuman ohjelmassa on mm. vertaiskeskusteluja ja neuropsykologin luento vaikeaa epilepsiaa sairastavan lapsen kehityksestä. Vanhempien ryhmien ajan on järjestetty lastenhoito. Osallistuminen on maksutonta, ja päivään sisältyy lounas ja kahvit/välipala. Tapahtumassa noudatetaan korona-ajan viranomaisohjeita. Mikäli koronatilanne estää turvallisen kokoontumisen, tapahtuma toteutetaan etäyhteyksin samana ajankohtana. Tapahtuman järjestää Epilepsialiiton Harvinaisesti yhdessä – harvinaisen osallistuva -hanke.

Kohderyhmä

Perheet, joissa on infantiilispasmioireyhtymää sairastava lapsi

Järjestäjä

Epilepsialiitto ry

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 05.10. Virtuella träffar för vuxensyskon Lue lisää
  • 09.10. Visuellt stöd i vardagen – familje- och föräldraträff Lue lisää
  • 07.11. Föreläsningskväll om Väntesorg – att leva i ovisshet Lue lisää