Shwachman-Diamond-vertaistapaaminen

Harvinaiskeskus Norion järjestää vertaistapaamisen perheille, joissa lapsella/nuorella on Shwachman-Diamond-oireyhtymä. Tapaamispaikkana toimii monipuolinen Kylpylähotelli Peurunka Keski-Suomessa. Vertaistapaaminen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että vapaaseen yhdessäoloon, virkistäytymiseen ja ajatusten vaihtoon. Ohjelmaa järjestetään sekä perheille yhteisesti että erikseen vanhemmille ja lapsille/nuorille. Majoitus on perhehuoneissa. Viikonloppu sisältää täysihoidon ja se on perheille maksuton. Matkakulut jokainen kustantaa itse.

Huom! Tapaaminen järjestetään, mikäli se on koronapandemiatilanne huomioiden mahdollista ja turvallista. Kaikkia tapaamiseen ilmoittautuneita informoidaan mahdollisista muutoksista.

Kohderyhmä

Perheet, joissa lapsella/nuorella on Shwachman-Diamond-oireyhtymä.

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio, Kehitysvammaisten Tukiliitto

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia