Sallan tauti -vertaistapaaminen

Vertaistapaaminen perheille, joissa lapsella/nuorella on Sallan tauti. Tapaaminen järjestetään 28.-30.8.2020 Kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa. Viikonlopun aikana on mahdollisuus tavata muita perheitä ja osallistua perheiden yhteiseen ohjelmaan. Lauantaina vanhemmilla on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja nuorilla on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa. Tapaaminen on osallistujaperheille maksuton. Mukaan mahtuu kahdeksan perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi tapaamiseen voi osallistua lauantaina (ja sunnuntaina) päiväosallistujana.

Kohderyhmä

Perheet, joissa lapsella/nuorella on Sallan tauti.

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio, Kehitysvammaisten Tukiliitto

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 25.01. Harvinaissairauksien kuntoutuspolku -koulutussarja 25.1.–15.2.2023 Lue lisää
  • 22.03. Harvinaisen sairauden vaikutus perhesuunnitteluun ja raskauteen -seminaari/ Sällsynta diagnosers inverkan på familjeplanering och graviditet Lue lisää