Lyhytkasvuisten perhepäivä

tapahtuman kuva

Lyhytkasvuisten perhepäivää vietetään 29.8 klo 12-17 Lempäälässä. Ohjelmassa on koko perheen kivaa yhdessä tekemistä, vertaistukea sekä mahdollisuus kokemusten vaihtoon ja jakamiseen muiden perheiden kanssa. Aikuisille on lisäksi vertaistuellinen luento ja keskustelua sekä lapsille omaa ohjelmaa kulttuuripajojen ja leikkien muodossa. Ohjelma soveltuu erinomaisesti eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Tapaamisen kesto on viisi tuntia ja siihen sisältyy ruokailu ja välipala. Matkakuluista jokainen huolehtii itse. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittauduthan ajoissa. Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille elokuun toisella viikolla. Tapaamisen järjestävät yhteistyössä Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö ja Lyhytkasvuiset ry. Seuraamme ja noudatamme ajankohtaisia turvallisuusohjeita järjestelyissä.

Kohderyhmä

Tapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa on lyhytkasvuinen lapsi.

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia