Halkionuorten kurssi

Harvinaiskeskus Norion järjestämä sopeutumisvalmennuskurssi on suunnattu noin 13-17 -vuotiaille nuorille. Kurssin ajankohta on 5.-7.8.2020 (ke-pe). Rennon yhdessäolon ja luonnossa liikkumisen lisäksi kurssilla keskitytään kurssityöntekijöiden johdolla nuorten elämää koskettaviin juttuihin ja halkion mukanaan tuomiin kokemuksiin. Kurssi järjestetään Keski-Suomen kauniissa maisemissa Laukaalla, Kylpylähotelli Peurungassa ja majoitus tapahtuu yhden hengen huoneissa. Kurssille valitaan enintään kahdeksan nuorta. Hae mukaan 5.7.2020 mennessä. Kurssi järjestetään yhteistyössä SUHUPO ry:n kanssa.

Kohderyhmä

13-17-vuotiaat nuoret, joilla on halkio.

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio, Kehitysvammaisten Tukiliitto

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 25.01. Harvinaissairauksien kuntoutuspolku -koulutussarja 25.1.–15.2.2023 Lue lisää
  • 22.03. Harvinaisen sairauden vaikutus perhesuunnitteluun ja raskauteen -seminaari/ Sällsynta diagnosers inverkan på familjeplanering och graviditet Lue lisää