Halkionuorten kurssi

Harvinaiskeskus Norion järjestämä sopeutumisvalmennuskurssi on suunnattu noin 13-17 -vuotiaille nuorille. Kurssin ajankohta on 5.-7.8.2020 (ke-pe). Rennon yhdessäolon ja luonnossa liikkumisen lisäksi kurssilla keskitytään kurssityöntekijöiden johdolla nuorten elämää koskettaviin juttuihin ja halkion mukanaan tuomiin kokemuksiin. Kurssi järjestetään Keski-Suomen kauniissa maisemissa Laukaalla, Kylpylähotelli Peurungassa ja majoitus tapahtuu yhden hengen huoneissa. Kurssille valitaan enintään kahdeksan nuorta. Hae mukaan 5.7.2020 mennessä. Kurssi järjestetään yhteistyössä SUHUPO ry:n kanssa.

Kohderyhmä

13-17-vuotiaat nuoret, joilla on halkio.

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio, Kehitysvammaisten Tukiliitto

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 21.09. Virtuella kamratstödsträffar för föräldrar (4 träffar) Lue lisää
  • 22.09. Vad kan vi få reda på om arvsmassan? Föreläsningsserie om genetisk testning Lue lisää
  • 03.10. Harvinainen ja perinnöllinen sairaus perheessä -verkkokoulutus Lue lisää