Harvinaisen hyvä -kesäleiri verkossa!

Ilmoittaudu kesän cooleimpaan tapahtumaan! Tule mukaan kesäleirille, joka on tarkoitettu 13-17 -vuotiaille harvinaista sairautta sairastaville nuorille. Verkossa toteutettava päiväleiri sisältää vertaisuutta, kokemusten ja ajatusten jakamista, uusia elämyksiä sekä hauskanpitoa. Leirin järjestävät yhteistyössä Harvinaiset-yksikkö ja Nuorisoyhteistyö Seitti. Kesäleiri järjestetään 15.-17.6.2020 (ma-ke) päiväaikaan etäyhteyden kautta.

Ohjelmassa on kivaa tekemistä ja toimintaa nuorille erilaisia digitaalisia alustoja hyödyntäen. Ohjelmaa vetävät Harvinaiset-yksiköstä Jenni Kuusela ja Nuorisoyhteistyö Seitistä Kalle Jokinen. Mukana on myös harvinaisnuoria vertaisohjaajia ja nuorisoalan ammattilaisia vetämässä ohjelmaa.

Leiri on osallistujille maksuton. Osallistuminen ei edellytä Invalidiliiton jäsenyyttä.

Kohderyhmä

13-17 -vuotiaat harvinaista sairautta sairastavat nuoret

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö ja Nuorisoyhteistyö Seitti

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 03.06. Vasta saatu harvinainen diagnoosi perheessä -verkkokeskustelu Lue lisää