Vertaischat 18-30 v. harvinaisille

Harvinaisten nuorten aikuisten omassa vertaischatissa pääset jakamaan arjen kuulumisia muiden nuorten kanssa. Mitä kuuluu ja mikä mietityttää arjessa? Tule mukaan vertaischatiin Tukinet.net -sivustolle.

Keskustelua ohjaavat Invalidiliiton Harvinaiset-yksikön suunnittelija Jenni ja koulutettu vertaisohjaaja. Voit esittää kysymyksiä ja jakaa ajatuksiasi. Chat on tarkoitettu ikäryhmään kuuluville nuorille aikuisille, joilla on harvinainen sairaus. Keskustelut käydään anonyymisti.

Kohderyhmä

Harvinaista sairautta sairastavat 18-30 v. nuoret

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Porvoossa 1.-30.12.2022 Lue lisää
  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Laajasalon kirjastossa Helsingissä 1.-30.12.2022 Lue lisää