Vanhempien jaksaminen perheessä, jossa lapsella/nuorella on harvinainen sairaus

Harvinaista sairautta sairastavien lasten ja nuorten vanhemmille suunnattu verkkokeskustelu vanhempien jaksamisesta. Keskustelun alustajana toimivat erityisperhetyöntekijä, psykoterapeutti Janne Vartiainen sekä vertaistoiminnan suunnittelija, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen terapeuttiopiskelija Katri Lehmuskoski. Keskustelun puheenjohtajana toimii Kristina Franck. Ilmoittautuneille lähetetään ennen keskustelua sähköpostitse linkki, jolla keskusteluun pääsee mukaan. Keskusteluun voi osallistua äänen ja videon välityksellä tai kirjoittamalla chat-viestejä. Keskusteluihin osallistutaan omalla nimellä. Mukaan voi tulla myös vain kuulolle. Tietosuojaan liittyvät asiat käydään läpi jokaisen keskustelun alussa.

Kohderyhmä

Harvinaista sairautta sairastavien lasten ja nuorten vanhemmille

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 30.11. ERN ITHACA harvinaissairauksien osaamisverkosto -verkkoluento Lue lisää
  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Porvoossa 1.-30.12.2022 Lue lisää
  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Laajasalon kirjastossa Helsingissä Lue lisää