Sydän Chat: teemana Harvinaiset sydänsairaudet

tapahtuman kuva

Harvinaiset sydänsairaudet ovat ilmenemismuodoiltaan hyvin erilaisia, eikä samaa sairautta sairastavia kohtaa välttämättä niin helposti kuin tavallisimpien sydänsairauksien kohdalla. Tule jakamaan ajatuksia ja mieltä askarruttavia arkielämän kysymyksiä sekä myös onnistumisen kokemuksia muiden harvinaisia sydänsairauksia sairastavien kanssa Sydänliiton Sydän Chatiin.

Harvinaischattiin pääset klikkaamalla kyseisen chatin otsikkoa. Huomaa, että liittymislinkki aukeaa vasta, kun chat on avattu (7.5. klo 18.00).

Sydän Chat on Sydänliiton vertaistuen muoto, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen sydänsairauksia sairastavia eri ikäisiä ihmisiä ja heidän läheisiään jakamaan kokemuksiaan, antamaan ja saamaan vertaistukea reaaliajassa olinpaikasta riippumatta. Sydän Chatissa on aina ennalta määritelty teema. Keskustelua käydään anonyymisti nimimerkillä ja keskustelemaan pääsee kerrallaan 12 osallistujaa (osassa chateistä ei ole osallistujarajoitusta). Chat-keskustelussa mukana ovat myös Sydänliiton vapaaehtoiset, koulutetut vertaisohjaajat, jotka toimivat keskustelun virittäjinä. Lisäksi Chatissa voi olla paikalla myös Sydänliiton työntekijä sekä erikseen ilmoitettuina kertoina myös asiantuntijavierailijoita.

Kohderyhmä

Harvinaisia sydänsairauksia sairastavat

Järjestäjä

Suomen Sydänliitto

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 17.02. ”Mitt sällsynta liv” – skrivkampanj Lue lisää
  • 10.04. Perinnöllinen ja harvinainen sairaus perheessä -verkkokoulutus perheitä kohtaaville ammattilaisille Lue lisää