Mitä kuuluu sisaruksille perheissä, joissa lapsella on harvinainen sairaus?

Kaikille kiinnostuneille suunnattu verkkokeskustelu aiheesta ”Mitä kuuluu sisaruksille perheissä, joissa lapsella on harvinainen sairaus?”. Keskustelun alustajana toimii Erityinen sisaruus -koordinaattori, toimintaterapeutti, ratkaisukeskeinen terapeuttiopiskelija Katri Lehmuskoski ja keskustelun puheenjohtajana Pia Henttonen.

Ilmoittautuneille lähetetään ennen keskustelua sähköpostitse linkki, jolla keskusteluun pääsee mukaan. Keskusteluun voi osallistua äänen ja videon välityksellä tai kirjoittamalla chat-viestejä. Keskusteluihin osallistutaan omalla nimellä. Mukaan voi tulla myös vain kuulolle. Tietosuojaan liittyvät asiat käydään läpi jokaisen keskustelun alussa.

Kohderyhmä

Perheet, joissa on harvinaissairas lapsi sekä kaikki asiasta kiinnostuneet

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 06.09. Fokus på återhämtning, träffar för anhöriga Lue lisää
  • 05.10. Virtuella träffar för vuxensyskon Lue lisää
  • 09.10. Visuellt stöd i vardagen – familje- och föräldraträff Lue lisää