Geenidiagnostiikan tulevaisuuden näkymät

Kaikille kiinnostuneille suunnattu verkkokeskustelu geenidiagnostiikan tulevaisuuden näkymistä. Keskustelun alustajana toimii perinnöllisyyslääkäri Helena Kääriäinen ja keskustelun puheenjohtajana Kristina Franck.

Ilmoittautuneille lähetetään ennen keskustelua sähköpostitse linkki, jolla keskusteluun pääsee mukaan. Keskusteluun voi osallistua äänen ja videon välityksellä tai kirjoittamalla chat-viestejä. Keskusteluihin osallistutaan omalla nimellä. Mukaan voi tulla myös vain kuulolle. Tietosuojaan liittyvät asiat käydään läpi jokaisen keskustelun alussa.

Kohderyhmä

Kaikille kiinnostuneille suunnattu verkkokeskustelu

Järjestäjä

Harvinaiskeskus Norio

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Porvoossa 1.-30.12.2022 Lue lisää
  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Laajasalon kirjastossa Helsingissä 1.-30.12.2022 Lue lisää