Turun seudun harvinaisten sairauksien päivän tapahtuma

tapahtuman kuva

 

Turun seudun harvinaisten sairauksien päivän tapahtumassa pääset tutustumaan harvinais- ja potilasyhdistysten toimintaan sekä harvinaiskentän ajankohtaisiin uutisiin. Paikalla myös TYKSin Harvinaissairauksien yksikön sairaanhoitaja. Paikalla ovat esittäytymässä: Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys, Neuroliitto, Parkinsonliitto, Sklerodermayhdistys, Suomen Akustikusneurinoomayhdistys, Suomen Chiari- ja syringomyeliayhdistys, Turun Seudun Hengitysyhdistys, Valoihottumayhdistys ja Varsinais-Suomen munuais- ja maksayhdistys.

Kohderyhmä

Kaikille avoin harvinaisten sairauksien päivän tapahtuma

Järjestäjä

Neuroliitto yhteistyössä Harvinaiset-verkoston kanssa

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 03.06. Vasta saatu harvinainen diagnoosi perheessä -verkkokeskustelu Lue lisää
  • 15.06. Harvinaisen hyvä -kesäleiri verkossa! Lue lisää