Turun seudun harvinaisten sairauksien päivän tapahtuma

Harvinaisten sairauksien päivän 2020 logokuva, jossa maalatut kämmenet ja teksti.

 

Turun seudun harvinaisten sairauksien päivän tapahtumassa pääset tutustumaan harvinais- ja potilasyhdistysten toimintaan sekä harvinaiskentän ajankohtaisiin uutisiin. Paikalla myös TYKSin Harvinaissairauksien yksikön sairaanhoitaja. Paikalla ovat esittäytymässä: Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys, Neuroliitto, Parkinsonliitto, Sklerodermayhdistys, Suomen Akustikusneurinoomayhdistys, Suomen Chiari- ja syringomyeliayhdistys, Turun Seudun Hengitysyhdistys, Valoihottumayhdistys ja Varsinais-Suomen munuais- ja maksayhdistys.

Kohderyhmä

Kaikille avoin harvinaisten sairauksien päivän tapahtuma

Järjestäjä

Neuroliitto yhteistyössä Harvinaiset-verkoston kanssa

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 02.05. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Rovaniemellä 2.-28.5.2022 Lue lisää
  • 04.05. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Turussa 4.-31.5.2022 Lue lisää