Talvi Tammelassa -luontoviikonloppu harvinaissairaille

tapahtuman kuva

Luontoviikonlopussa tutustumme uusiin vertaisiin ja heittäydymme luonnon syliin, uutta kokien ja talvisesta luonnosta nauttien. Luontoviikonloppu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille aikuisille. Matkakuluista jokainen huolehtii itse.

Osallistujilta ei vaadita aiempaa kokemusta retkeilystä mutta innostus ja rohkeus itsensä haastamiseen on onnistuneen viikonlopun edellytys. Olemme paljon ulkona, vaeltaen läheisissä kansallispuistoissa ja kokeillemme eri talviaktiviteetteja (säävarauksella) sekä lämmittelemme nuotion loimussa. Ohjelmaa meille on järjestämässä luontoalan ammattilaiset. Viikonloppu toteutetaan Invalidiliiton Harvinaiset-yksikön, Luonto kaikille -hankkeen ja CP-liiton yhteistyönä.

Kohderyhmä

Harvinaissairaat, jotka ovat kiinnostuneita luonnossa liikkumisesta

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö

Lisätietoa ja ilmoittaudu