Oulun seudun harvinaisten sairauksien päivän tapahtuma

Harvinaisten sairauksien päivän 2020 logokuva, jossa maalatut kämmenet ja teksti.

 

Oulun seudun harvinaisten sairauksien päivän tapahtumaa vietetään teemalla Harvinaisen hyvää elämää. Ohjelmassa on mm. kokemusmonologi Sanoisinko sairasta (Eeva-Liisa Peltonen, kokemustoimija, simulaationäyttelijä) ja Hyvän elämän eväät -luento (ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Hilkka Putkisaari) sekä vinkkejä hyvän elämän vertaisresepteistä. Tapahtumassa pääsee tutustumaan Oulun seudun hengitysyhdistyksen toimintaan. Myös muut harvinaisyhdistykset ovat tervetulleita mukaan esittäytymään!

Kohderyhmä

Kaikille avoin harvinaisten sairauksien päivän tapahtuma

Järjestäjä

Hengitysliitto ja Oulun seudun hengitysyhdistys yhteistyössä Harvinaiset-verkoston kanssa

Lisätietoa ja ilmoittaudu