Vaikuta harvinaisena -koulutuskiertue Oulu

tapahtuman kuva

Koulutuskiertue käsittelee asiakasosallisuutta ja ajankohtaisia harvinaisasioita.
Päivän aikana kuullaan, miten ja millaisin keinoin voi vaikuttaa niin omiin kuin muiden palveluihin. Puhujina on muun muassa harvinaissairauksien yksikön lääkäri ja sairaanhoitaja, asiantuntijoita sekä kokemustoimijoita. Kiertue toteutetaan vuorovaikutteisesti eli yleisö pääsee osallistumaan päivän kulkuun. Tilaisuudet on tarkoitettu harvinaissairaille ja heidän läheisilleen.

Koulutustilaisuuksien tavoitteena on lisätä harvinaissairaiden valmiuksia vaikuttaa omiin palveluihinsa ja hoitoonsa sekä parantaa mahdollisuuksia toimia erilaisissa käyttäjänäkökulmaa hyödyntävissä kehittämistyöryhmissä. Tilaisuudet ovat oivallinen paikka verkostoitua ja jakaa kokemuksia.

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikön koulutuskiertue kiertää helmikuussa Helsingissä ja Oulussa. Syksyllä järjestetään Tampereen, Turun ja Kuopion tilaisuudet. HUOM. Suosittelemme ilmoittautumaan mukaan oman sairaanhoitopiirin tilaisuuteen.

Kohderyhmä

Harvinaissairaat ja heidän läheisensä

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 19.05. Verkkotapaaminen: Ylimääräinen X tai Y Lue lisää
  • 22.05. Dravet’n oireyhtymä -verkkotapaaminen Dravetin oireyhtymä Lue lisää
  • 02.06. Vasta saatu diagnoosi perheessä -verkkokeskustelu Lue lisää