Sisaruustapaaminen nuorille

tapahtuman kuva

Kun lapsella todetaan harvinainen sairaus, myös hänen sisarukset ovat uuden tilanteen edessä. Harvinaissairaiden sisarustapaaminen 12-17 -vuotiaille lauantaina 1.2.2020 klo 12-17 Liikuntakeskus Hutungissa Jyväskylässä (Reinontie 7, 40800 Vaajakoski)

Ohjelmassa on kivaa liikunnallista puuhaa sekä sisaruuden pohdintoja yhdessä muiden nuorten kanssa. Päivä sisältää lounaan ja välipalan. Tapahtuma on osallistujille maksuton. Tapahtumaan järjestetään yhteiskuljetus Jyväskylän matkakeskuksesta, jossa kokoontuminen lähtevien bussien puoleisen sisäänkäynnin edessä klo 11.30. Paluu samaan paikkaan tapahtuman jälkeen noin klo 17.20.

Tapaaminen on tarkoitettu harvinaisia epilepsioita tai harvinaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavien lasten 12-17 -vuotiaille sisaruksille. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Epilepsialiitto ja Invalidiliitto.

Lisätietoja antaa:
Paula Sorjonen, Epilepsialiitto: puh. 040 9210976, paula.sorjonen@epilepsia.fi
Tanja Lehtimäki, Invalidiliitto: puh. 040 7281737, tanja.lehtimaki@invalidiliitto.fi

Kohderyhmä

Harvinaisia tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä harvinaista epilepsiaa sairastavien 12-17-vuotiaat sisarukset

Järjestäjä

Epilepsialiitto ja Invalidiliitto

Lisätietoa ja ilmoittaudu