Oletko valmis ymmärtämään minua?

Suomen Kuurosokeat ry:n kommunikaatiopalvelut järjestää Oletko valmis ymmärtämään minua? -aamupäiväseminaarin, jonka aiheena on vuorovaikutuksen merkitys aistimonivammaisten ja syntymästään kuurosokeiden henkilöiden kommunikoinnissa. Psykologi Emmi Tuomi luennoi vuorovaikutuksen merkityksestä aistimonivammaisten ja syntymästään kuurosokeiden henkilöiden kommunikaation kehityksessä. Laadukas vuorovaikutuskumppanuus ja ympäristötekijöiden huomiointi on välttämätöntä (mm. valaistus, äänimaailma, turvallinen ja motivoiva tutkimustilanne), kun selvitetään ei-kielellisesti kommunikoivan henkilön ymmärrystä ja taitoja. Vuorovaikutuskumppanuutta voi harjoitella, jotta vaikeimmin aistimonivammaisetkin voivat ilmaista itseään.

Seminaari pidetään Iiris-keskuksen Braille-salissa (os. Marjaniementie 74, 00930 Helsinki).

Paikalla ei ole yleistulkkausta/opastusta. Tilassa on induktio ja projektori. Seminaaria on mahdollista seurata myös etäyhteydellä nettiradion ja videoyhteyden kautta. Tarkemmat tiedot lähetetään ilmoittautuneille.

Kohderyhmä

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Järjestäjä

Suomen Kuurosokeat ry

Lisätietoa ja ilmoittaudu