Iloonen iltapäivä

tapahtuman kuva

Tervetuloa tapaamaan muita harvinaisperheitä 7.9 lauantaina klo 12-16 Etelä-Pohjanmaalle Toiskan maatilalle. Päivän ohjelmassa on muun muassa koko perheen toimintarasteja, ponikärryajelua, kepparirata, pihapelejä, monenmoista kiireetöntä yhdessä tekemistä ja eläinten elämään tutustumista. Harvinaisperheille on oma kokoontuminen klo 14-15 Invalidiliiton Harvinaiset-yksikön ständillä, jossa voit tutustua muihin harvinaisperheisiin tai kysellä Invalidiliiton toiminnasta. Tapahtumassa on myös kahvila ja mahdollisuus makkaranpaistoon.
Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille erityisperheille. Iloosen iltapäivän järjestävät Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö, Lakeuden omaishoitajat ry ja Etelä-Pohjanmaan Diabetes ry.

Kohderyhmä

Tapahtuma on erityisperheille

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö

Lisätietoa ja ilmoittaudu