Nuorten aikuisten vertaisviikonloppu

tapahtuman kuva

Viikonloppu on tarkoitettu 18-29 -vuotiaille nuorille, joilla on harvinainen sairaus tai vamma, johon ei liity kehitysvammaisuutta. Viikonlopun aikana nautitaan hyvästä seurasta, vaihdetaan ajatuksia niin harvinaisuudesta kuin elämästä yleensäkin ja viihdytään Kylpylähotelli Peurungan upeissa puitteissa.

Viikonloppu on maksuton ja sisältää täysihoidon sekä majoituksen kahden hengen huoneissa. Mukana viikonlopussa on yleisavustaja. Matkakuluista ja järjestelyistä jokainen vastaa itse Jyväskylään saakka, sieltä järjestämme yhteiskuljetuksen Peurunkaan. Perjantaina Jyväskylästä kohti Peurunkaa lähdetään noin klo 17 ja sinne palataan sunnuntaina noin klo 14. Tarkempi aikataulu lähetetään osallistujille.

Kohderyhmä

Tapaaminen on tarkoitettu 18-29 -vuotiaille nuorille, joilla on harvinainen sairaus tai vamma, johon ei liity kehitysvammaisuutta.

Järjestäjä

Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö ja Harvinaiskeskus Norio

Lisätietoa ja ilmoittaudu