Perhetapaaminen, Mowat-Wilsonin oireyhtymä

Viikonlopun aikana on mahdollisuus tavata muita perheitä ja osallistua perheiden yhteiseen ohjelmaan. Lauantaina vanhemmilla on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja nuorilla on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa.

Tapaamiseen liittyy verkkotyöskentely, (perheiden tutustuminen ) ennen varsinaista tapaamisviikonloppua. Verkkotyöskentelyn jankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Tapaaminen alkaa perjantaina klo 18.00 päivällisellä ja loppuu sunnuntaina lounaaseen klo 12.00. Lastenohjaajat ovat lasten kanssa lauantaina klo 10.-17.00. Muun ajan lapset ovat vanhempien vastuulla.

Tapaaminen on osallistujaperheille maksuton. Osallistujille kuuluu täysihoito ja majoitus sekä mahdollisuus käyttää kylpylän palveluja. Mukaan mahtuu kahdeksan perhettä ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäksi tapaamiseen voi osallistua lauantaina (ja sunnuntaina) päiväosallistujana.

Kohderyhmä

Perheet joissa lapsella/nuorella/aikuisella on harvinainen Mowat-Wilsonin oireyhtymä.

Järjestäjä

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 01.08. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Viitasaarella 1.-26.8. Lue lisää
  • 09.08. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Oulussa 9.-30.8. Lue lisää
  • 02.09. Mikrotia-vertaisperhekurssi Lue lisää