Perhepäivä, Rubinstein-Taybin ja Floating-Harborin oireyhtymät

Tapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa lapsella/nuorella/aikuisella on Rubinstein-Taybin tai Floating-Harborin oireyhtymä. Järjestäjänä on Kehitysvammaisten Tukiliiton Harvinaiset. Päivän aikana on mahdollisuus tavata muita perheitä. Vanhemmilla on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja nuorilla on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa klo 10.-17.15.

Tapaaminen suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Tapaamiseen voi osallistua lasten kanssa tai sitten jälkikasvun voi jättää kotiin. Päivään saa tulla mukaan saa tulla myös muita perheelle tärkeitä aikuisia kuten sukulaisia ja ystäviä.

Tapaamiseen liittyy lyhyt verkkotyöskentely, (perheiden tutustuminen ) ennen varsinaista päivää. Verkkotyöskentelyn ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Tapaaminen alkaa lauantaina klo 9.30 ja loppuu klo 17.30. Lastenohjaajat ovat lasten kanssa lauantaina klo 10.-17.00.

Tapaaminen on osallistujaperheille maksuton. Tarjolla on aamiastarpeet, lounas ja päivähvi/välipala. Osallistujat maksavat itse matkakulut ja mahdollisen majoituksen.

Kohderyhmä

Tapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa lapsella/nuorella/aikuisella on Rubinstein-Taybin tai Floating-Harborin oireyhtymä.

Järjestäjä

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 06.09. Fokus på återhämtning, träffar för anhöriga Lue lisää
  • 05.10. Virtuella träffar för vuxensyskon Lue lisää
  • 09.10. Visuellt stöd i vardagen – familje- och föräldraträff Lue lisää