Kabukin oireyhtymä perhepäivä

Tapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa lapsella/nuorella/aikuisella on harvinainen Kabukin oireyhtymä. Järjestäjänä on Kehitysvammaisten Tukiliiton Harvinaiset. Päivän aikana on mahdollisuus tavata muita perheitä. Vanhemmilla on mahdollisuus omiin vertaiskeskusteluihin ja kokemusten vaihtamiseen vetäjän johdolla, kun lapsilla ja nuorilla on omaa ohjelmaa ohjaajien kanssa klo 10.-17.15.

Tapaaminen suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Halutessanne voimme siis järjestää myös esim. perheiden yhteistä ohjelmaa. Tapaamiseen voi osallistua lasten kanssa tai sitten jälkikasvun voi jättää kotiin. Päivään saa tulla mukaan saa tulla myös muita perheelle tärkeitä aikuisia kuten sukulaisia ja ystäviä.

Tapaamiseen liittyy lyhyt verkkotyöskentely, (perheiden tutustuminen ) ennen varsinaista päivää. Verkkotyöskentelyn ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Tapaaminen alkaa lauantaina klo 9.30 ja loppuu klo 17.30. Lastenohjaajat ovat lasten kanssa lauantaina klo 10.-17.00.

Tapaaminen on osallistujaperheille maksuton. Tarjolla on aamiastarpeet, lounas ja päivähvi/välipala. Osallistujat maksavat itse matkakulut ja mahdollisen majoituksen.

Kohderyhmä

Tapaaminen on tarkoitettu perheille, joissa lapsella/nuorella/aikuisella on harvinainen Kabukin oireyhtymä

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Porvoossa 1.-30.12.2022 Lue lisää
  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Laajasalon kirjastossa Helsingissä 1.-30.12.2022 Lue lisää