Voimaa vertaisuudesta, omatoimiset lapsiperheet, erityisesti dystonia

Loma tarjoaa mahdollisuuden arjesta irtautumiseen, tiedon sekä tuen saamiseen niin toisilta osallistujilta kuin asiantuntijoiltakin ja yhteisöllisyyden kokeminen. Tuetut lomat ovat hinnaltaan edullisia Maaseudun Terveys ja Lomahuolto ry:n (MTLH) järjestämiä ja STEAn tukemia 5 vuorokauden mittaisia lomajaksoja.

Loma on suunnattu erityisesti dystoniaa sairastaville perheineen, Parkinsonin tautia, Huntingtonin tautia ja muita vastaavia liikehäiriösairauksia sairastaville ja heidän läheisilleen. Lomajaksolla yhteyshenkilönä toimii liiton perehdyttämä vertaisohjaaja. Osalla lomista on liiton järjestösuunnittelija paikalla osan lomaa.

Omavastuuosuus on 20,00 €/vrk/osallistuja, alle 17-vuotiaat maksutta. Hintaan sisältyy täysihoito, lomakohteiden tarjoama vapaa-ajan ohjelma ja kylpylän käyttö.

Kohderyhmä

Lapsiperheet, joissa dystoniaa sairastava lapsi

Järjestäjä

Maaseudun Terveys ja Lomahuolto

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 07.09. Virtuella kamratstödsträffar för vuxna som har en sällsynt diagnos Lue lisää