Isovanhempien vertaistapaaminen

Lapsenlapsen kehitysvamma ja/tai harvinainen sairaus yhdistää isovanhemmat saman pöydän ääreen keskustelemaan tiistaina 22.5. klo 17.00-19.30. Illan aikana keskustellaan vapaamuotoisesti mielen päällä olevista asioista, vertaisessa seurassa ja nautitaan kahvitarjoilusta.

Ilta järjestetään yhteistyössä Kehitysvammatuki 57 ry:n kanssa ja tapaamispaikkana toimii Kehitysvammatuki 57:n tilat osoitteessa Läntinen Brahenkatu 2, 4.kerros. Tarjolla kahvia ja teetä suolaisen ja makean purtavan kera.

Lämpimästi tervetuloa!

Kohderyhmä

Isovanhemmat, joiden lapsenlapsella on harvinainen sairaus tai kehitysvamma

Järjestäjä

Norio-keskus ja Kehitysvammatuki 57 ry

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Porvoossa 1.-30.12.2022 Lue lisää
  • 01.12. Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Laajasalon kirjastossa Helsingissä 1.-30.12.2022 Lue lisää