Harvinaissairaiden nuorten viikonloppu

Norio-keskus järjestää n. 13-18 -vuotiaille, harvinaista sairautta sairastaville sekä hauskanpidosta, pelailusta, juttelusta ja uusista kavereista kiinnostuneille yhteisen viikonlopun. Tapaamispaikkana toimii luonnon helmassa ja järven rannalla sijaitseva Hotelli Nuuksio (Naruportintie 68, Espoo), joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kivaan viikonloppuun.

Tapaaminen alkaa perjantaina iltapäivällä ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Tarvittaessa Norio-keskus järjestää Nuuksioon yhteiskuljetuksen Helsingin keskustasta. Norio-keskuksen henkilökuntaa on paikalla koko tapaamisen ajan, ympäri vuorokauden. Majoitus on kahden hengen hotellihuoneissa ja kaikki tilat ovat esteettömiä. Ohjelma toteutuu sisällä ja ulkona, mökissä ja hotellin tiloissa. Tapaamiseen sisältyy täysihoito. Samaan aikaan hotelli Nuuksiossa toteutuu Norio-keskuksen järjestämä halkionuorten kurssi ja ohjelma on osittain yhteistä.

Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja monenlaista tekemistä, jokaisen yksillölliset tarpeet huomioiden. Tapaaminen on maksuton, mutta matkakustannuksista jokainen vastaa itse. Ilmoittautua voi vaikka heti, mutta viimeistään 14.5. alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot
Sanna Kalmari
sanna.kalmari@rinnekoti.fi
044 7700 146

Järjestäjä

Norio-keskus

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 06.09. Fokus på återhämtning, träffar för anhöriga Lue lisää
  • 05.10. Virtuella träffar för vuxensyskon Lue lisää
  • 09.10. Visuellt stöd i vardagen – familje- och föräldraträff Lue lisää