Dystoniakurssi

Kurssi on tarkoitettu erilaisia dystonioita sairastaville ja heidän läheisilleen, kurssin teemana hyvinvointi. Kurssin tavoitteena on tukea sairauteen sopeutumista ja elämistä vaikeidenkin oireiden kanssa.

Kurssilla saa tietoa dystoniasta sekä ohjataan ja motivoidaan itsehoitoon. Yhdessä vertaisten kanssa pyritään löytämään sopivia rentoutumisen keinoja ja mielihyvän lähteitä. Kurssi sisältää asiantuntijaluentoja, liikuntaryhmiä ja ohjattua vapaa-ajan toimintaa.

Lisätietoja
Kuntoutuksen sihteeri Hannele Hyppönen, p. 02 2740 418 (ma–to klo 10–14), hannele.hypponen(at)parkinson.fi

Kohderyhmä

Dystoniaa sairastavat ja heidän läheisensä.

Järjestäjä

Parkinson-liitto

Lisätietoa ja ilmoittaudu


Lisää tapahtumia

  • 17.02. ”Mitt sällsynta liv” – skrivkampanj Lue lisää
  • 10.04. Perinnöllinen ja harvinainen sairaus perheessä -verkkokoulutus perheitä kohtaaville ammattilaisille Lue lisää