Takaisin

Osallistu harvinaisseminaariin 28.2.2018

Järjestämme Turussa 28.2. aamupäiväseminaarin Kansainvälisen harvinaisten sairauksien päivän kunniaksi. Seminaarin teemana on harvinaissairauksien tutkimus ja tutkimuksen merkitys harvinaissairauksien hoidossa.

Etkö vielä tiedä, mitä tekisit Harvinaisten sairauksien päivänä 28.2.2018?

Osallistu seminaariin, jossa kuulet uusinta tietoa harvinaissairauksien tutkimuksesta!

Kansainvälisen harvinaisten sairauksien päivän kunniaksi järjestämme Turussa 28.2. aamupäiväseminaarin, jossa käsitellään harvinaissairauksien tutkimusta ja tutkimuksen merkitystä harvinaissairauksien hoidossa. Seminaari on suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille. Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista 26.2. mennessä.  Seminaariin mahtuu 150 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Seminaaria voi seurata myös verkkovälitteisesti esimerkiksi omalta tietokoneelta. Lisäksi järjestämme etäkatsomoita, joissa seminaaria pääsee seuraamaan yhdessä muiden kanssa.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Harvinaiset-verkosto ja HARSO ry. Tutustu ohjelmaan ja tule kanssamme viettämään harvinaisen hyvää kaikkien harvinaisten päivää!

Ohjelma_Harvinaisten sairauksien päivä 2018Uutiset

Uutinen
Kysely koronapandemian vaikutuksista

Harvinaiset-verkosto selvittää yhteistyössä HARSO ry:n kanssa laaditulla kyselyllä koronatilanteen vaikutuksia harvinaissairaiden arkeen. Verkkokysely on avoinna 26.4.–16.5.2021.

Uutinen
Koronarokotusjärjestys ja harvinaissairaudet

Koronarokotukset ovat laajentuneet ammattinsa vuoksi rokotesuojaa tarvitsevista sekä ikääntyneistä henkilöihin, joilla on vakavalle koronataudille altistavia perussairauksia. Harvinaissairaiden osalta ei ole olemassa yleistä riskiluokitusta, rokotejärjestys perustuu väestötason lääketieteelliseen riskiarvioon.

Uutinen
Harvinaiset mukana Fysioterapia ja Toimintaterapia 2021 -tapahtumassa

Kuntoutusalan ammattilaisille ja opiskelijoille suunnattu Fysioterapia ja Toimintaterapia 2021 -tapahtuma järjestetään verkossa 18.-19.3. Koulutuspäivien teemana on kipu. Harvinaiset-verkosto osallistuu tapahtumaan omalla esittelyosastolla.

Katso lisää uutisia