Takaisin

Osallistu harvinaisseminaariin 28.2.2018

Järjestämme Turussa 28.2. aamupäiväseminaarin Kansainvälisen harvinaisten sairauksien päivän kunniaksi. Seminaarin teemana on harvinaissairauksien tutkimus ja tutkimuksen merkitys harvinaissairauksien hoidossa.

Etkö vielä tiedä, mitä tekisit Harvinaisten sairauksien päivänä 28.2.2018?

Osallistu seminaariin, jossa kuulet uusinta tietoa harvinaissairauksien tutkimuksesta!

Kansainvälisen harvinaisten sairauksien päivän kunniaksi järjestämme Turussa 28.2. aamupäiväseminaarin, jossa käsitellään harvinaissairauksien tutkimusta ja tutkimuksen merkitystä harvinaissairauksien hoidossa. Seminaari on suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille. Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista 26.2. mennessä.  Seminaariin mahtuu 150 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Seminaaria voi seurata myös verkkovälitteisesti esimerkiksi omalta tietokoneelta. Lisäksi järjestämme etäkatsomoita, joissa seminaaria pääsee seuraamaan yhdessä muiden kanssa.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Harvinaiset-verkosto ja HARSO ry. Tutustu ohjelmaan ja tule kanssamme viettämään harvinaisen hyvää kaikkien harvinaisten päivää!

Ohjelma_Harvinaisten sairauksien päivä 2018



Uutiset

Uutinen
IBD ja muut suolistosairaudet ry verkoston jäseneksi

IBD ja muut suolistosairaudet ry on liittynyt Harvinaiset-verkostoon. Verkostoon kuuluu nyt 20 harvinaistyötä tekevää valtakunnallista sote-alan kattojärjestöä. Verkoston jäseniä yhdistää halu vaikuttaa ja tehdä yhteistyötä kaikkien harvinaissairaiden hyväksi.

Uutinen
Uusi kansallinen ohjelma on julkaistu

Harvinaissairauksia ja -sairaita yhdistävät sairaudesta riippumatta samankaltaiset haasteet, joka liittyvät usein diagnostiikkaan, hoitoon ja arjessa selviytymiseen. Uusi, järjestyksessä jo kolmas harvinaissairauksien ohjelma jatkaa edellisten jäljillä ja kohdentuu erityisesti tietopohjan ja…

Uutinen
Aiheita eduskunnan Harvinaissairaudet-ryhmälle?

Onko yhdistyksellänne jokin harvinaisuuteen liittyvä asia, kysymys tai tieto, josta ajattelisitte olevan hyötyä eduskunnan Harvinaissairaudet-yhteistyöryhmälle tai joka mielestänne tulisi viedä ryhmän käsiteltäväksi?

Katso lisää uutisia