Takaisin

Harvinaiset.fi-sivusto uudistuu

Paljon erilaisia ja erivärisiä kukkia niityllä.

Harvinaiset-verkoston ylläpitämä harvinaiset.fi-nettisivusto uudistetaan kuluvan syksyn aikana.

Sivustoa kehitetään palvelemaan paremmin eri kohde- ja käyttäjäryhmiä. Erityistä huomiota uuden sivuston suunnittelussa on kiinnitetty sivuston saavutettavuuteen ja käytettävyyteen.

Sivuston uudistamisessa on otettu huomioon käyttäjiltä saadut palautteet. Harvinaiset-verkoston Harkko-harvinaisasiantuntijaryhmän jäsenet ovat myös aktiivisesti mukana kehittämässä ja testaamassa uutta sivustoa.

Uuden sivustopohjan suunnittelu sekä sisällöntuotanto ovat käynnissä, ja uusi sivusto julkaistaan loppuvuodesta. Tämä nykyinen sivusto pidetään auki siihen saakka, kunnes uusi sivusto on auki ja varmasti toiminnassa.

Nykyisen sivuston sisältöjä ei tällä hetkellä aktiivisesti päivitetä, mutta otamme aina mielellämme vastaan tiedon esim. rikkinäisistä linkeistä ja muista virheistä sivustolla.Uutiset

Uutinen
Missä mennään harvinaistyössä?

Harvinaiskentällä asiat etenevät välillä nopeasti ja isoin harppauksin. Harvinaistyötä tehdään kansallisen ohjelman hengessä eri tahoilla mutta yhä enenevästi yhteistyössä ja -ymmärryksessä. Suuri osa kehityksestä tapahtuu kuitenkin hitaasti ja näkyy vasta…

Uutinen
Korona kurjisti harvinaissairaiden tilannetta

Koronatilanne on merkittävästi heikentänyt harvinaissairaiden palveluiden saatavuutta. Harvinaiset-verkosto teki yhteistyössä HARSO ry:n kanssa loppukeväästä 2021 verkkokyselyn koronatilanteen vaikutuksista harvinaissairaiden arkeen. Lähes puolet kyselyyn vastanneista kertoi koronan aiheuttaneen puutteita palveluissa tai…

Uutinen
Kysely koronapandemian vaikutuksista

Harvinaiset-verkosto selvittää yhteistyössä HARSO ry:n kanssa laaditulla kyselyllä koronatilanteen vaikutuksia harvinaissairaiden arkeen. Verkkokysely on avoinna 26.4.–16.5.2021.

Katso lisää uutisia